Shape
Shape

Team

Participand Invest bestaat uit een team van drie mensen. Daardoor zijn wij in staat flexibel en snel te reageren en te besluiten. Daarnaast werken wij met een vaste groep samenwerkingspartners zoals aannemers en architecten.

Drs. Christiaan J.L. Swen

Directeur

• Maastricht University (Economie, 2003)
• Ervaring met oprichting en beheer vastgoed CV’s
• Vastgoedbelegger
• Directeur en mede oprichter Vastgoeddata

Drs. Ronald van Kessel

Directeur

• Universiteit van Amsterdam (Bedrijfseconomie, 2005)
• Ervaring met oprichting en beheer vastgoed CV’s
• Vastgoedbelegger
• Directeur en mede oprichter Maron Healthcare

Simone Kitseroo

Administratie en back-office

Simone is sinds 2010 werkzaam voor de organisatie en is verantwoordelijk voor de administratie, facturatie en aanspreekpunt voor de huurders van de portefeuille.

Ir. Michiel E. Cohen

Raad van Advies & Oprichter Cepezed Architecten Delft

Michiel Cohen (Haarlem, 1946) studeerde bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft en brak deze studie voortijdig af om zich te vestigen als zelfstandig architect. In 1974 richtte hij mede het architectenbureau CEPEZED op. CEPEZED realiseert sindsdien architectonisch en technologisch hoogwaardige bouwwerken. Na ruim veertig jaar als architect werkzaam te zijn geweest en na toekenning aan CEPEZED van de hoogste onderscheiding van de Bond van Nederlandse Architecten, de BNA Kubus, heeft Cohen zich in 2009 als partner uit het bureau teruggetrokken om zich op andere bezigheden te richten. Michiel Cohen ontwikkelde verschillende produkten voor de bouw en gaf vele gastcolleges in binnen- en buitenland.

Prof. Dr. Piet M.A. Eichholtz

Raad van Advies & Hoogleraar Vastgoedfinanciering Maastricht University

Piet Eichholtz is hoogleraar Vastgoedfinanciering en - beleggingen aan de Universiteit van Maastricht. In het verleden was hij onder andere werkzaam bij de Universiteit van Amsterdam en het ABP. Hij is mede-oprichter van Finance Ideas, waarin hij semi-publieke instellingen adviseert over vastgoedfinanciering. Tevens is hij lid van de beleggingsadviescommissies van het Pensioenfonds voor de Bouw, de Stichting Elisabeth Strouven en het BPD Residential Core Fund. De combinatie van praktijk en onderzoek zorgt ervoor dat Piet Eichholtz diepgaande kennis en ervaring heeft met vastgoed en financiering.